Acil Yardım ve Afet Yönetimi Bölümü İngilizce Hazırlık Sınıfı Yeterlilik Sınavı

2018-2019 Akademik Yılı Acil Yardım ve Afet Yönetimi Bölümü İngilizce Hazırlık Sınıfına kayıt yaptırmış olan öğrencilerin ve daha önceki dönemlerde İngilizce Hazırlık Sınıfında başarısız olan öğrencilerin, İngilizce Hazırlık Sınıfından muaf olabilmek için İngilizce Hazırlık Sınıfı Yeterlilik Sınavına girmeleri gerekmektedir. Sınav, aşağıda belirtilen yer ve saatlerde yapılacaktır.

Dinleme Sınavı
Tarih: 18/09/2018 Salı
Saat: 10:00
Yer: Mühendislik Fakültesi Çok Amaçlı Salon

Yazma Sınavı
Tarih: 18/09/2018 Salı
Saat: 13:30
Yer: Mühendislik Fakültesi (Sınav salonları 17/09/2018 tarihinde duyurulacaktır.)

Ana Sınav
Tarih: 19/09/2018 Çarşamba
Saat: 9:00

Önemli Not:
Öğrenci belgeleri ile T.C. kimlik kartları yanında bulunmayan öğrenciler, sınava kesinlikle alınmayacaklardır.

Sınav Hakkında Bilinmesi Gerekenler
  • İngilizce Hazırlık Sınıfı Yeterlilik Sınavı, orta seviyede (Intermediate) İngilizce yeterliliğini ölçen bir sınavdır. Bu sınav, dinleme (%20), yazma (%20) ve ana sınav (%60) olmak üzere üç oturumdan oluşur.

• Bu sınavdan 60 ve üzeri puan alan öğrenciler başarılı sayılırlar ve 2018-2019 Akademik Yılında İngilizce Hazırlık Sınıfından muaf olurlar.

• İngilizce Hazırlık Sınıfı Yeterlilik Sınavı örnek sorularına, Gümüşhane Üniversitesi Yabancı Diller Bölümü resmi web sayfasında bulunan (ydb.gumushane.edu.tr) “Yeterlilik ve Muafiyet” sekmesinden ulaşılabilir.

YABANCI DİLLER BÖLÜMÜ BAŞKANLIĞI